زمستان سخت اروپا، روزهای تیره صنعت نفت

اروپا نگران فصل سرد

در حالیکه قیمت های نفت و گاز همچنان در مارجین های شادی بخش خود برای تولیدکنندگان این انرژی قرار داد،مصرف کنندگان اروپا در زمستان با موج احتمالی افزایش قیمت نهاده ها انرژی روبرو خواهند بود .
با این وجود در بلند مدت این خبری خوبی برای صنعت نفت نیست. سازمان های علمی اروپایی و دانشگاه ها عزم خود را جزم نموده و با خوش بینی بالا دنبال جایگزینی سوخت فسیلی و خودرهای بنزینی می باشند.

با وجودی اینکه نفت، گاز و گازوئیل بیش از 90 سال است سلطه بر پورتفولیو انرژی جهان داشته و بازده مالی خود را به عنوان سوخت و سرمایه گذاری دوران جنگ ها نشان داده است.، بیم این می رود اینبار این تسلط توسط مجموعه قوانین رگولاتوری های اتحادیه اروپا و تحقیقات موسسات و دانشگاه های اروپایی در هم شکسته شود.

نگاهی بدست آوردهای چند سال اخیر نشان از عزم اروپا برای رها شدن از نفت را دارد.
1. قوانین و چشم اندازهای بهره برداری از خودرهای برقی تا سال 2024
2.چشم اندازهای اعلام شده تغییر منشا برق نا 2030
3.انقلاب عظیم و پیش رو راکتورهای هسته ای fusion کوچک ایعاد…
4. تلاش های غول های انرژی باد اروپا orsted وGe renewable برای تولید توربین های بادی توان نامی بیش از 15 مگاوات و ضریب بازدهی بالای 60 درصد .

Collapse

آخرین ضربه کاري به نفت احتمالا دستیابی به نیروگاههای بزرگ biomass، فناوری تولید برق از زباله های پلاستیکی است که خود می تواند چالش عظیمی باشد…..


با این وجود اکثر تولیدکنندگان سوخت فسیلی بدلیل مشکلات سیاسی، درگیریهای نظامی و غیر نظامی از تغییرات و بهبود در انرژي بازمانده اند. وضعیت روسیه، ونزوئلا، لیبی، ایران، عراق، سوریه حکایت از همین موضوع دارد.
در این بین امارات متحده عربی، عربستان و قطر استثنا هستند. یک نمونه بارز امارات با شرکت غول چندملیتی خود نام Masdar بزرگترین سرمایه گذار انرژي های تجدیدپذیر در دنیا است.

 

Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *